Tevreden klanten

De beste manier om zakelijk te communiceren

De tijd waarin we alleen op kantoor werkten op een vaste computer en vast toestel is definitief voorbij. We werken waar en wanneer we willen: op kantoor, thuis en onderweg. Dat kan door onze slimme devices. Met die laptop, tablet of smartphone beschikken we over een mobiele of digitale werkplek. En dankzij Xelion7 vaste telefonie over IP (VoIP) merken klanten en collega’s er niks van als iemand niet achter zijn bureau zit. Met Xelion7 heeft u namelijk geen telefoonlijn meer nodig en bent u altijd bereikbaar via hetzelfde nummer. Dat geeft een hoop flexibiliteit en bespaart u telefoonkosten.

Xelion monitor toestel smartphone softphone Utica VoIP

Speciaal voor slimme organisaties

gratis 14 dagen proberen

Alles wat u nodig heeft voor optimaal klantcontact

Optimaliseer uw zakelijke communicatie door uw organisatie slimmer te laten werken met Xelion7

Vanaf 7,50

offerte aanvragen

Alle contracten hebben de volgende kenmerken

 • Makkelijk bellen vanuit elke vaste telefoon, pc, laptop én smartphone

 • Vast en mobiel in een

 • Automatische gespreksopname

 • Zeer eenvoudig instellen van belgroepen en doorschakelingen

 • Android- en iOS-apps met de hoogste waardering

 • Bereikbaarheid rapportage

 • Met één klik op de muis elk nummer in beeld direct bellen

 • Eenvoudig en vast prijsmodel

 • Kalenderweergave

Meest gestelde vragen

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol, de technologie waardoor spraak over het IP-netwerk wordt getransporteerd. Vroeger werd in de telefoniewereld een analoge (PTSN) of een digitale (ISDN) telefoonlijn gebruikt. VoIP heeft dat niet nodig; daarmee kun je spraak en andere digitale informatie via dezelfde infrastructuur verzenden. VoIP wordt ook bedoeld bij internet bellen, Hosted VoIP, bellen via de Cloud of SIP (bellen).

Vier dingen:

 • Een Xelion-server (onderdeel van Telefonie in de cloud).
 • Een VoIP bureautoestel, maar een laptop, computer of smartphone zijn ook goed.
 • De juiste software. Utica adviseert altijd het meest geschikte softwarepakket voor uw bedrijf.
 • Een goede infrastructuur met voldoende bandbreedte, bekabeling, een VOIP-ready netwerk en een telefoonnummer en belminuten om bellen mogelijk te maken.

VoIP bellen werkt aan de voorkant vrijwel hetzelfde als bijvoorbeeld ISDN. U kunt alleen niet de hoorn naast het toestel leggen om onbereikbaar te zijn. Met VoIP kunt u, nog makkelijker, met een knop ‘niet storen’ bepalen wanneer u niet bereikbaar bent.

ISDN is bellen via een digitale lijn waarvoor u betaalt per telefoontik. Bij VoIP kunt u bellen via de cloud. Dat betekent dat u altijd en overal bereikbaar bent op hetzelfde nummer. Met VoIP van Xelion kunt u locatieonafhankelijk en netwerkonafhankelijk bellen en gebeld worden. Dat scheelt bovendien een hoop geld.

VoIP kunt u gebruiken op verschillende devices. De telefooncentrale werkt gewoon op uw smartphone, tablet of laptop en u kunt ook uw gewone computer of bureautelefoon aansluiten. Elk device heeft natuurlijk net andere voordelen. Bent u veel onderweg, dan fungeert de mobiele telefoon voor een groot deel als telefooncentrale. Maakt u gebruik van flexwerkplekken, dan is de softphone op de laptop ideaal. Xelion maakt gebruik van een licentie per gebruiker, dus het maakt niet uit welk device hij of zij nu of straks kiest. U kunt zoveel devices naast elkaar gebruiken als u wilt.

U kunt uw huidige telefoonnummer behouden en u hoeft voor VoIP telefonie van Xelion niet van provider te veranderen. Uw telefoonabonnement kan gewoon doorlopen of tussentijds wijzigen. Zo kunt u  heel eenvoudig overstappen.

U moet een telefoon met internettoegang hebben die over poort 5060 communiceert. Speciale internet telefoons worden  VoIP telefoons of IP telefoons genoemd. Daarnaast is het belangrijk dat het telefoontoestel gecertificeerd is op het platform waarmee u belt.

Als u een ‘SIP client’ op uw smartphone installeert, is het mogelijk over wifi te bellen. Dan kunt u nog steeds de Xelion-app gebruiken, maar u belt niet over 3G. Of dit kostentechnisch interessant is, hangt af van uw mobiele abonnement. Als u afgekochte belkosten heeft, heeft bellen over wifi sowieso geen voordeel.

Met Doorschakelbellen kunt u vast en mobiel onder één nummer bereikbaar zijn. Dus als u belt met uw mobiel, wordt uw vaste nummer meegegeven en ook als u gebeld wordt, ziet u direct vanuit het Xelion-adresboek wie er voor u belt. Om gebruik te maken van Doorschakelbellen, heeft u een telefoonnummer nodig dat door de beheerder in de Xelion wordt geregistreerd (niet zichtbaar voor bellers). Dit nummer zorgt ervoor dat uw smartphone met Xelion communiceert, zonder dat een 06-nummer wordt meegestuurd.

Xelion is de enige VoIP-aanbieder die vast en mobiel kan integreren zonder een specifiek mobiel netwerk. De Xelio-app is geschikt voor alle 3G- en 4G-netwerken. U hoeft dus niet van provider te veranderen of extra kosten te maken. U kunt wijzigen van mobiele provider wanneer u wil en hoeft niet bang te zijn om onbereikbaar te zijn of functies kwijt te raken. U houdt altijd  controle.

Klant aan het woord

“Wij zochten een bedrijf die hun oplossing ook in praktijk kon brengen. Met Score Utica hadden we meteen een klik en zij konden dat. Dankzij heldere communicatie is het proces probleemloos verlopen. We zijn zeer tevreden over de oplossing en kijken met vertrouwen naar de toekomst!”

Marcel Koogje – Lengkeek

De beste oplossing voor zakelijke communicatie

gratis 14 dagen proberen

of offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Ontvang uw offerte binnen 24 uur
VERZENDEN
close-link