Score Utica DHPA samenwerking

Utica sluit zich aan bij DHPA, Trusted Cloud Experts

Ruud Alaerds, directeur van DHPA over het deelnemerschap van Utica: “Utica is de nieuwste telg van DHPA. Het bedrijf richt zich met werkplekautomatisering, managed- en private cloud omgevingen op het MKB+ segment in Nederland. In dit segment heeft Utica een grote diversiteit aan klanten op het Utica platform aangesloten. Het bedrijf heeft heel duidelijke keuzes gemaakt en plukt daar nu de vruchten van. Utica draagt op haar manier bij aan de diversiteit waar we binnen DHPA naar streven, want inspiratie komt voort uit diversiteit en verandering.”

Richard Bronzwaer, directeur van Utica: “Steeds meer bedrijven en organisaties overwegen een migratie naar de cloud,  maar hulp bij de juiste route en timing is in veel gevallen wenselijk. Door onze jarenlange ervaring met de meest voorkomende applicaties in MKB+ land, de vele cloudmigraties in de meest uiteenlopende situaties en onze kennis van converged technologie zijn wij als geen ander in staat klanten te adviseren welke cloudstrategie het beste bij hen past. Of het hybride cloud, multicloud of public cloud wordt: samen met onze klanten komen we tot een passende oplossing. Dankzij de sterke partnerships met HPE, Microsoft en Equinix zijn we in staat om elke cloudoplossing te bouwen en te faciliteren. Als Utica zijn wij dan ook blij met het DHPA-deelnemerschap. Een mooi netwerk waarin we met andere service providers een positieve bijdrage kunnen leveren aan de sector.“

Over DHPA

DHPA vertegenwoordigt een sector die in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een factor die van belang is voor de gehele economie. De Nederlandse online sector is één van de grootste ter wereld en faciliteert meer dan 20% van de gehele e-commerce omzet in Europa. Met het hanteren van kernwaarden als professionaliteit, kwaliteit en transparantie dragen DHPA deelnemers bij aan het vertrouwen in deze sector.

De stichting DHPA vertegenwoordigt met zo’n 30 marktleidende deelnemers en enkele tientallen A-merk leveranciers van technologie en diensten het topsegment van de Nederlandse cloud- en hosting sector. DHPA deelnemers onderscheiden zich door professionaliteit, kwaliteit en grote aandacht voor informatiebeveiliging. Zij nemen samen een aanzienlijk deel van de managed hosting omzet in Nederland voor hun rekening. DHPA zet met haar code of conduct de toon met professioneel, integer en ethisch handelen. DHPA deelnemers zijn daarmee een voorbeeld voor de gehele online sector als het gaat om leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten.

 11/09/2018 Enes Kartal