Flexibel, veilig en snel: VoIP

Cloud telefonie levert blije klanten en medewerkers op. Want door bellen in de cloud bent u altijd en overal veilig bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer. Daardoor kunnen uw medewerkers op kantoor, thuis, onderweg of op locatie werken vanaf hun pc, laptop, tablet of smartphone. Zo bent u buitengewoon bereikbaar voor uw klanten.

Wat is Telefonie in de cloud?

Score Utica biedt met Telefonie in de cloud een complete VoIP-telefooncentrale. Op kantoor, thuis en onderweg: overal waar een internetverbinding is, bent u bereikbaar onder hetzelfde nummer. En hetzelfde geldt voor al uw gebruikers. Dat verhoogt de productiviteit en verlaagt abonnementskosten en de kosten op zakelijk belverkeer. Score Utica zorgt voor alle technische details, zoals updates, systeemprestaties en onderhoud. Dat scheelt u weer tijd en moeite.

Xelion bellen vrouw app telefooncentrale

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u dat ook dat uw gebruikers altijd en overal bereikbaar zijn? Vraag dan een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

OFFERTE AANVRAGEN

Meer weten? 

Wat kan VoIP voor uw bedrijf betekenen? En welke mogelijkheden zijn voor u handig? Neem contact met ons of vul hieronder u gegevens in. Dan wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.