Host uw eigen virtuele server

Met de Score Utica Server in de cloud krijgt u de beschikking over een schaalbare hoeveelheid resources, cores, memory en storage, uit de Score Utica Cloud. Voorzien van de nieuwste hoogwaardige systemen. Deze serveromgeving is specifiek voor u gemaakt en voldoet aan uw specifieke functionele eisen en bedrijfsdoelstellingen.

Wat is Server in de cloud?

De Score Utica Server in de Cloud is een virtuele computing machine die verbeterde prestaties levert met de maximale flexibiliteit. Afgestemd op uw behoeften en volledig schaalbaar. U geniet van alle voordelen van verbeterde prestaties en betaalt nog steeds alleen voor wat u gebruikt. Het zogeheten ‘economies of scale’ effect. We maken gebruik van de laatste generatie HPE-servers. Samen met Hewlett Packard hebben we de beste, meest redundante en snelste Cloud omgeving gebouwd. De Score Utica Server in de Cloud is 24 uur per dag beschikbaar.

In de cloud met Utica

Wat wij voor u kunnen betekenen

Score Utica is de eerste Hewlett Packard Enterprise APC FCS partner in Nederland. APC staat voor Azure Private Cloud en FCS voor Flexibel Capacity Services. Score Utica heeft samen met HPE een self-service platform ontwikkeld waarmee u zelf servers kunt aanmaken. De capaciteit is daarbij onbeperkt! Heeft u voor ontwikkel- of testomgevingen tijdelijk extra veel servercapaciteit nodig, dan kunt u deze per direct afnemen. Heeft u deze capaciteit niet langer nodig, dan kunt u deze net zo gemakkelijk weer uitschakelen. Op- of afschalen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wij verzorgen alle ICT-aspecten die komen kijken bij het functioneren van Server in de cloud:

  • Back-ups Windows
  • Updates
  • Gebruikersadministratie
  • Beveiliging

Bent u geïnteresseerd

Wij komen graag in gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.