Veilig.Betrouwbaar.Compliant.

Een werkplek is niet meer gebonden aan een locatie en medewerkers zijn flexibeler dan ooit. Het gebruik van verschillende devices op uiteenlopende tijden en locaties zorgt voor veel diversiteit in het soort werkplek. Dit vraagt om optimaal beheer van desktops, smartphones, laptops, tablets, Macbooks en andere devices. Daarnaast worden cybercriminelen steeds creatiever in het vinden van ongeautoriseerde toegang tot uw bedrijfsmiddelen. Ze brengen de veiligheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar door bekende en onbekende kwetsbaarheden te misbruiken.

Wat is Security van Score Utica?

Steeds meer organisaties krijgen te maken met allerlei verschillende vormen van bedreigingen. De meeste organisaties beschikken niet over een IT-afdeling die 24×7 de bewaking kan verzorgen. Bovendien gaan de ontwikkelingen in een razendsnelle tempo. Het actueel houden van kennis op het gebied van informatiebeveiliging kost tijd en geld. Dat neemt niet weg dat een 24×7 beveiliging noodzakelijk is voor uw organisatie. Uiteraard wilt u beschermd zijn tegen alle vormen van bedreigingen zodat gevoelige informatie van uw organisatie geen gevaar loopt of u een tijd onbereikbaar bent. Met de Security oplossing van Score Utica bent u 24/7 beschermd tegen internet- en netwerkbedreigingen.

laptop security endpoints score utica utrecht

Eenvoudig beheer van al uw devices

Maximale veiligheid en beheersbaarheid zijn de norm bij alles wat wij doen. In al onze cloudoplossingen zit standaard de hoogste mate van security opgenomen. Aanvullend hierop bieden wij:

Device management:

Beheer uw devices zelf via Score Utica. Dwing wachtwoorden af op laptops, voorkom ongewenste app’s op smartphones en push WiFi instellingen van uw kantoor naar alle devices; u krijgt de volledige controle over de devices.

Monitoring 24/7:

Monitor en beheer alle vertrouwde en onbekende endpoints, gebruikers, apparaten en applicaties. U bepaalt  wie of wat een verbinding mag maken met applicaties, de infrastructuur en IT-activa.

Managed netwerkbeveiliging:

Een volledig managed en beveiligd netwerk met diensten van Score Utica. Of het nu om firewalls of managed WiFi oplossingen gaat; u bepaald wat er op uw bedrijfsnetwerk gebeurt.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u dat uw ICT-infrastructuur 24×7 beschermd wordt tegen bedreigingen? Vraag dan een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Score Utica?

Met de Security oplossing van Score Utica is uw ICT beschermd tegen bedreigingen. U zorgt ervoor dat uw medewerkers op een veilige manier gebruik kunnen maken van systemen en het internet. Het beschermt u zelfs tegen de meest recente internet- en netwerkbedreigingen. U heeft de regie en controle volledig in handen. Bovendien biedt u medewerkers een optimaal beveiligde werkomgeving.

Laten we kennismaken

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Laat uw gegevens achter.  Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.