Controle over uw IT-infrastructuur

Private cloud is een cloud computing model dat vergelijkbare voordelen biedt als een Public cloud, maar is toegewijd aan één enkele organisatie. Met Private cloud kunt u bestandsopslag, applicaties en bedrijfskritische programma’s overzetten naar uw cloud en dit in eigen beheer houden. U kunt Private cloud laten draaien op uw eigen hardware, maar dan heeft u als organisatie te maken met flinke kapitaalinvesteringen met de kosten van het beheren van de infrastructuur. Score Utica kan het u toegankelijker en makkelijker maken.

Wat is Private cloud platform?

Met Private cloud platform bouwt u uw eigen virtuele netwerken en koppelt u deze aan uw bestaande infrastructuur om een veilige connectie met uw cloud resources te creëeren. Dagelijks worden back-ups van uw Private Cloud gemaakt en blijft u bedrijfsdata altijd veilig.

Laptop Utica macbook Azure portal

Zelf samenstellen en inrichten

Onze Private cloud oplossing biedt een platform waar u flexibel de benodigde resources kunt samenstellen om uw organisatiespecifieke IT-infrastructuur mee in te richten. Het platform voldoet aan de strengste data compliancy en AVG/GDPR. Daarbij heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld CPU’s, RAM geheugen, harddisks en netwerkopties (waaronder private en publieke VLAN’s) te selecteren. Ook kunt u kiezen voor Windows of Linux OS.

TEST MET EEN DEMO

Wilt u zelf uw eigen cloud omgeving creëeren? Vraag dan snel een demo aan en wij begeleiden u door het proces. Binnen enkele minuten beschikt u over een demo Private cloud platform.

DEMO AANVRAGEN

Wat wij voor u kunnen betekenen

Elke organisatie is anders en heeft dus specifieke eisen en wensen het gebied van cloud. Score Utica biedt u de vrijheid om zelf uw cloud omgeving te creëren voor uw organisatie of klanten. In aantal stappen kunt u uw unieke cloud samenstellen. Zo behoudt u de controle over de functionaliteiten via een uitgebreid beheerpaneel.

Bent u geïnteresseerd

Wij komen graag in gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.