Ontdek de voordelen van private cloud platform

Een private cloud platform is een online omgeving voor uw bedrijfsdata en applicaties. Met het Score Utica private cloud platform zorgen wij voor een veilige, flexibele en gebruiksvriendelijke private cloud. Uw IT-organisatie doet daarna de rest – al kunnen we natuurlijk ook helpen om de private cloud perfect te laten integreren in uw eigen ICT-omgeving. Maar wat levert zo’n private cloud platform op? We zetten de 3 belangrijkste voordelen op een rij.

1. Ultieme controle

Op een private cloud platform bouwt u uw eigen virtuele netwerken, die u zelf kunt koppelen aan uw bestaande IT-infrastructuur. Maximale controle staat bij Score Utica voorop: u kunt daardoor zelf opschalen of afschalen in serverruimte. Bij Score Utica kunt u gebruikmaken van een cloud platform dat zich dus aanpast aan uw wensen, inclusief CPU’s, RAM-geheugen, harddisks en netwerkopties (waaronder private en publieke VLAN’s), maar ook of u Windows of Linux OS gebruikt. Samen met Hewlett Packett Enterprise heeft Score Utica een selfservice platform ontwikkeld waarmee u zelf makkelijk servers kunt aanmaken. De capaciteit is daarbij onbeperkt! Heeft u dus tijdelijk extra capaciteit nodig voor een ontwikkel- of testomgeving? Geen probleem!

2. Lagere kosten IT-infrastructuur

Een eigen IT-infrastructuur aanschaffen, inrichten en onderhouden vraagt om flinke investeringen. Als bedrijf wilt u natuurlijk voorkomen dat u te licht of te zwaar investeert. Met een private cloud heeft u daarover geen zorgen, omdat u daarmee kiest voor maximale controle en flexibiliteit. Dankzij de schaalbaarheid van het platform verandert de private cloud met uw bedrijf mee, zowel bij groei of wanneer u minder resources wenst in te zetten. Zo blijven uw bedrijfskosten en -risico’s beperkt.

3. Veilig en compliant

Veel bedrijven moeten voldoen aan bepaalde compliance en security eisen. Met het private cloud platform van Score Utica bent u zeker dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen. Alle data wordt opgeslagen in drie Nederlandse Tier 3 datacenters die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Bovendien voldoet het platform aan de strengste data compliancy eisen en aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Demonstratie zien?

Wilt u weten wat het Score Utica private cloud platform specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

U kunt bellen naar telefoonnummer 088 7800 800. Wij kunnen ook naar u bellen:

Bel mij

Liever mailen? Dat kan ook.
Stel hier uw vraag per mail:

Mail ons