Kevin Maarseveen: “IT is geen kostenpost, maar een mogelijkheid om te groeien”

Een werkplek in de cloud klinkt mooi, maar wat zijn de precieze mogelijkheden voor uw bedrijf? Wat past binnen uw budget en wat is technisch mogelijk? En hoe werkt dat dan? Daarover adviseert Kevin Maarseveen van Score Utica. Als Pre-Sales consultant is hij de missing link tussen sales en techniek. Bij hem krijgt u het duidelijke en maakbare verhaal over bijvoorbeeld de online werkplek, zonder de ingewikkelde details.

Score Utica K Maarseveen Pre Sales-

Productiever dankzij IT

“Vaak genoeg kom ik werkplekken tegen waarbij de IT op een oude, inefficiënte manier is ingericht. Dan denk ik dat het ook anders kan.”, vertelt Maarseveen enthousiast, “omdat ik weet dat het zoveel beter en vaak simpeler kan. Een online werkplek maakt je bedrijf bijvoorbeeld in één klap stukken productiever. Maar wat heb je daarvoor nodig? En wat past budgettair gezien? Daarover kan ik adviseren. Mijn doel bij Score Utica is bij potentiële en bestaande klanten kijken waar het beter kan en de weg daarnaartoe wijzen. Bij veel bedrijven wordt IT bijvoorbeeld nog als kostenpost gezien. Maar het is juist een mogelijkheid te groeien. Dat inzicht wil ik meegeven.”

Koppelen van wensen aan techniek

Hoe kan de IT dan beter? Daar duikt Maarseveen graag met u de diepte in. “Maar wel op een manier die te volgen is. Ik ben opgeleid in de techniek en werkte eerder bij een technische helpdesk én in de sales. Dus ik weet welke vragen bedrijven hebben, spreek de taal van zowel bedrijven als techniek en kan vertalen waar nodig. Zo koppel ik wensen aan technische mogelijkheden. Ook houd ik bij wat de ontwikkelingen zijn op IT-vlak en wat relevant is voor organisaties. Wat betekent de AVG/GDPR voor jouw IT? Welke technologische innovaties heb je nu écht wat aan? Want de IT-mogelijkheden zijn inmiddels praktisch oneindig en dat maakt het moeilijk bepalen wat voor jouw bedrijf écht van belang is en meerwaarde heeft. Daar kom ik in beeld.”

Vragen over de cloud?

Heeft u vragen over de optimale inrichting van uw IT? Of wilt u een grondig verhaal over wat werken in de cloud betekent in uw dagelijkse praktijk – waar blijft bijvoorbeeld uw data? Kevin Maarseveen staat klaar om het heldere antwoord te geven en om passend te adviseren indien nodig. Bel naar 088 7800 800 of mail naar info@score-utica.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk het LinkedIn profiel van Kevin Maarseveen