Microsoft en KPN krachten bundelen Score Utica

Microsoft en KPN gaan samenwerken voor digitale transformatie

KPN en Microsoft Nederland gaan een meerjarige strategische samenwerking aan met als doel organisaties te helpen met hun digitale transformatie. En laat dit nou net dé twee partners zijn waarmee Score Utica exclusief samenwerkt. Hierin hebben wij uitsluitend gekozen voor volledige focus op het portfolio van KPN en Microsoft en 100% ingezet op onze partnerships met beide partijen. Score Utica ziet daarin de diensten van KPN en Microsoft als complementair, veilig, transparant en toekomstbestendig.

Door ons volledig te richten op deze diensten bieden we onze klanten 3 voordelen:

  1. Al geruime tijd combineert Score Utica de aanvullende diensten van KPN en Microsoft. Na ruim 2300 cloud implementaties komen we daarin niet meer voor verassingen te staan en kunnen we een vlekkeloze implementatie garanderen.
  2. Zowel KPN als Microsoft zien Score Utica als een essentiële schakel in de distributie van hun diensten. We werken hierin op strategische basis samen. En samen willen we altijd voorop lopen. Zo zijn onze klanten altijd klaar voor de toekomst.
  3. Samen met KPN en Microsoft heeft Score Utica de gezamenlijke doelstelling om in 2020 en 2021 de klanttevredenheid nog verder te verhogen. Onze klanttevredenheid ligt al ver boven het landelijk gemiddelde maar samen met onze partners willen we meer voor onze klanten: altijd en overal in business op een veilige manier die bij jou past.

Enkele concrete praktijkvoorbeelden van bovenstaande samenwerking zijn:

Lees het nieuwsbericht van KPN hier.

Wil jij als organisatie altijd klaar zijn voor de toekomst met een volledig geïntegreerde werkplek? Vul dan het formulier hieronder en wij zorgen dat je binnen 2 werkdagen wordt gebeld.