Stabiel.Betrouwbaar.Veilig.

Jaarlijks verdubbelt het dataverbruik in Nederland. Om bij te blijven is het essentieel voor uw organisatie om hierop in te spelen. Door te kiezen voor de juiste netwerkoplossingen waarborgt u een optimale bereikbaarheid en klanttevredenheid, behoudt u verbinding met partners en kwalitatieve bedrijfsprocessen. Bovendien wordt er steeds minder gewerkt op een vaste werkplek en steeds vaker in vergaderruimtes, op flexplekken, thuis, op het vliegveld, in hotels en cafés. Dat maakt het noodzakelijk om internetverbindingen ook beschikbaar te maken in alle beschikbare ruimtes.

Wat is connectiviteit?

Ondernemen kan tegenwoordig niet meer zonder een goed werkende internetverbinding. Een goed functionerend netwerk is daarom essentieel voor uw organisatie. Dit geldt bij zowel een On premise als Cloud oplossing. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw organisatie stil komt te liggen, waarbij de gevolgen desastreus kunnen zijn. Dit wilt u te allen tijde voorkomen. Netwerk beheer is een kwestie van meerdere stappen vooruit denken. Om uw netwerk veilig te laten draaien, is het van belang dat routers, switches, firewalls en servers gemonitord en beheerd worden. De bandbreedte moet toereikend zijn en de uptime maximaal.

Hierbij is één aanspreekpunt essentieel. Score Utica onderscheidt zich door het aanbieden van één complete totaaloplossing en neemt in één keer alle ICT zorgen uit uw handen.

Mens Blij Internet Netwerk Connectiviteit Utica

Een stabiel internetverbinding voor uw organisatie

Steeds meer apparaten werken via een internetverbinding zoals e-mail, wifi, vaste telefonie of printer. Daarom is het van belang om de basis goed te regelen. Afhankelijk van u wensen en eisen kiest u voor een internetverbinding op basis van 4G, xDSL of Glasvezel. Score Utica gaat hierbij telkens uit van de kwalitatief meest hoogwaardige verbindingen. Om die reden kiezen we voor het betrouwbare netwerk van KPN.

Connectiviteit Score Utica pagina netwerkverbinding

Wanneer de juiste bandbreedte is bepaald kijken we samen met u naar alles wat nodig is om uw bedrijfsnetwerk met de maximale uptime en gebruikerservaring te laten werken. Hiervoor leveren, implementeren en beheren wij voor u alle benodigde WiFi points, routers, switches en firewalls.

OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u een stabiel en betrouwbaar netwerk? Vraag dan een offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

OFFERTE AANVRAGEN

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met connectiviteit oplossing van Score Utica bent u verzekerd van kwaliteit en continuïteit van het netwerk. Het is stabiel, snel, veilig en betrouwbaar. Wij bewaken constant het (draadloos)netwerk, waardoor problemen snel en eenvoudig gesignaleerd èn
aan u gerapporteerd worden. U heeft dus geen omkijken meer naar uw netwerk en u blijft altijd bereikbaar voor iedereen.

Bent u geïnteresseerd

Wij komen graag in gesprek met u om de mogelijkheden te bespreken. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.